Sedinta foto aniversare

Sedinta foto 1 an SMASH THE CAKE

Sedinte foto aniversare

A trecut primul an din viata bebelusului! Sarbatoriti acest eveniment cum se cuvinte cu o superba sedinta foto aniversara de 1 an.

    Sedinta foto de 1 an poate fi cu tort si este numita sedinta foto SMASH THE CAKE sau fara tort. Studioul nostru va pune la dispozitie peste 100 de decoruri tematice pentru fetite si baietei din care puteti alege. Tinutele sunt incluse. Mamele primesc rochii pentru cadru mama fiica sau mama fiu. Sedinta foto aniversara presupune 4 decoruri din care 3 decoruri de bebelus si un decor pentru cadrele de familie. Tortul nu este inclus dar va putem face recomandari de unde sa l achizitionati. Daca aduceti tort, acesta va fi pus in ultimul decor (de preferat sa alegeti un fundal cu baloane) si este indicat sa fie cu frisca deasupra pentru ca bebe sa poata rupe din el si fara bomboane sau bilute. De evitat culoarea rosie la torturi.

    Stim ca va fi o provocare sa alegeti decorurile pentru ca avem foarte multe si frumoase asa ca va dam cateva sfaturi:  incercati sa alegeti din palete coloristice diferite si nu ratati cadrul cu cadita, care e specific sedintei foto smash the cake. Puteti alege si o meserie sau chiar doua ca decor dar atentie la alegerea facuta pentru ca exista posibilitatea ca sa ii influentati pe viitor in meseria aleasa:).

   O sedinta foto smash the cake are pretul de 550 lei, 4 decoruri si include 50 – 60 fotografii. Daca ies mai multe, le veti avea pe toate fara cost suplimentar.

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
Aveti nevoie de ajutor?
AVENTURA STUDIO
Salut!
Pentru programare va rugam sa ne lasati un mesaj aici, va ajunge pe whatsappul nostru. Va asteptam!

--
Echipa AVENTURA STUDIO