Sedinta foto nou nascuti

SEDINTA FOTO NOU NASCUT

Prima sedinta a bebelusului

  In sfarsit ati intalnit mica minune din viata dvs! Nici nu aveti idee cat de repede trec aceste momente si veti aprecia in mod deosebit prima sedinta foto a bebelusului. Aproape toate mamicile care ajung la noi sunt stresate ca bebelusul nu va dormi. Va asiguram, dragi mamici, ca sedinta foto va fi un prilej extrem de bun ca sa invatati cum sa adormiti bebelusul mai usor, cum sa il schimbati fara sa planga, cum sa folositi anumite tehnici de linistire.

   Sedinta foto de nou nascut se efectueaza intre 7 si 14 zile pentru ca atunci dorm mai mult dar daca ati depasit aceasta perioada, nu este nicio problema, vom face sedinta foto asa cum ne permite bebelusul chiar daca nu mai doarme. Cadrele cu ochii deschisi sunt preferatele bunicilor :). Nu folosim pozitii incomode pentru bebelusi. Va trebui sa ne contactati a doua zi dupa ce ati nascut pentru a face programarea. Cel mai bine este sa ne scrieti mesaj chiar din maternitate.

  Bebelusii nou nascuti pot avea bubite si chiar acnee. Noi editam pielea, asa ca nu va ganditi la acest aspect.  Va rugam sa aduceti tot ce tine de bagajul bebelusului : scutece, aleza, biberon, mamelon, babetica, suzeta (daca folositi).

  O sedinta foto de nou nascut are pretul de 690 lei, include 45 fotografii si 6 decoruri.

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
Aveti nevoie de ajutor?
AVENTURA STUDIO
Salut!
Pentru programare va rugam sa ne lasati un mesaj aici, va ajunge pe whatsappul nostru. Va asteptam!

--
Echipa AVENTURA STUDIO